2013. január 13., vasárnap

Az ország legújabb fiú énekes formációja, a PLAY

Herceg Dávid

Az ország legújabb fiú énekes formációja, a PLAY a Magic Partyn debütáltak!
Olyan már neves előadókkal mint Király Linda és Viktor, Kalay Sanders András Tolvai Renáta Burai Cristián Kicsi nyúl vagy a Bad Boys táncos formáció.
Batka Igni, a Megasztár felfedezettje és Herceg Dávid, a Voice-ból megismert (Békési születésű) fiatal tehetség alkotja a formációt.








Hirdetés


Batka Igni, a Megasztár felfedezettje és Herceg Dávid, a Voice-ból megismert (Békési születésű) fiatal tehetség elsőként a Creolban lép közönség elé. A fiúkat kicsit kifaggattuk együttesükről.

Szerettünk volna létrehozni Magyarországon valami új dolgot, mivel fiú csapat pop és r&b vonalon nincs nagyon hazánkban! Eleinte 4 tagként akartuk az egészet, de nem alakulhattunk meg olyan formában különböző okok miatt így lecsökkent a tagok száma kettőre. Már elkészült az első dalunk is "Szerelem szerelem" címen, ami kifejezetten sláger gyanús. A producere Pacsai Márk, aki olyan neves előadóknak készített már dalt, mint Berecki Zoltán és Szinetár Dóra, Edwin Marton, Tolvai Renáta és Kallay Saunders András. Hamarosan hallható lesz a rádiókban, valamint annyit elárulhatunk, hogy az első klipünk is készül januárban. Számolt be Herceg Dávid a PLAY zenekar egyik tagja.


Tudni akarja mi újság Békésen akkor ezt olvassa!




A napokban lett kiküldve az újformáció új dala Magyarország összes rádiójába. A PLAY zenekar Managere Tabár Zoltán, aki Kökény Attila , Kalay Saunders András manegere többek mellett. Lapunkat a Békési származású de már Budapesten élő és zenélő Herceg Dávid tájékoztatta.
                                                                                                                                          Lakatos Gyula





A PLAY zenekar: Batka Igni és Herceg Dávid