2013. január 30., szerda

Farkas Ramon az Év Személy- és Vagyonőre

Farkas Ramon
A békési Farkas Ramon lett 2012-ben az Év Személy- és Vagyonőre. Az elismerést a szakmai vezetői ítélik oda a legkiemelkedőbb munkát végző személynek. Farkas Ramon esetében Hankó Pál, a Békés Megyei Személy- és Vagyonőri Kamara elnökhelyettese is támogatta a jelölést. Ramon már gyermekként is kommandósnak vagy biztonsági őrnek készült.
Fotó: D.Nagy Nóra















Hirdetés



-  Egy ismerősöm segített bejutni a szakmába – mesélte pályája kezdeteiről Farkas Ramon. Először rendezvények illetve objektumok őrzésével bíztak meg. 

Forgatáson Maxi King, társaságában         Fotó: Lakatos Gyula

Csak később jutottam el oda, hogy a szakmában elismert Jakús Lajos, az FBI Security vezetője a békéscsabai Sportcsarnok rendezvényeinek őrzésével bízott meg. Leggyakrabban a női NBI-es kézilabda meccseket biztosítottuk. A feladat egyértelmű: csomagátvilágítás, ruházat átvizsgálás, tiltott eszközök vizsgálata. A programok alatt a rend őrzése. Büszkén mondhatom, hogy az FBI Securitynél az elvégzett munka alapján kaptam meg az elismerést. 



Edzőpartnere társaságában




Az pedig, hogy rendszeresen hívnak biztosítani, a munkám megbecsülését jelzi. Mindig a tudásomnak megfelelően igyekszem ellátni a rám bízott feladatott. Személy szerint köszönettel tartozom Frankó Attilának (Frankó Dance, Lecsó fesztivál), Jakús Lajosnak, Haba Lászlónak, hogy alkalmanként rendezvényeik szervezésében számítanak rám. Köszönöm nekik és Isten gazdag áldását kívánom munkájukra! 
Lakatos Gyula





Hirdetés