2013. január 22., kedd

Cigány neked kuss!


Balogh Artúr MSZP tagozat vezető

MSZP-s Roma politikus Balogh Artúr az Echo tévében. A Műsor pár mondatban összefoglalva:

"Artúr Cigány! Te itt csak igennel, vagy nemmel válaszolhatsz", a kérdést úgysem érted, a válaszról meg gőzöd sincs! Ha nem úgy mukkansz, ahogy nekünk műsorcsinálóknak tetszik, akkor kivezetünk a stúdióból!"


                                      
                                                       Hirdetés: bilzol@gmail.com 

A legfőbb probléma nem is az, hogy Balogh Artúr hagyta magát porig alázni, s hogy ezzel a lépésével Artúr súlyos politikai, és civil közéleti hátrányt okozott az egész magyarországi cigányság számára, lejáratott minket- Hanem ... A legfőbb probléma az, hogy ez a műsor híven tükrözi a magyarországi roma politikai közéletet. A Legfőbb probléma az, hogy Balogh Artúrnak az MSZP-ben is ugyanez a szerepe:

Hirdetés
"Artúr Cigány! Te itt az MSZP-ben, csak igennel, vagy nemmel válaszolhatsz", a kérdést úgysem érted, a válaszról meg gőzöd sincs! Ha nem úgy mukkansz, ahogy nekünk MSZP-s politikusoknak tetszik, akkor kivezetünk a politikai közéletből!"
És Balogh Artúr hűen teszi a dolgát, amit kimértek számára! Sőt élvezi is, hogy talpnyaló lehet!

És ez sajnos nemcsak Balogh Artúrra, és az MSZP-re vonatkozik, hanem minden roma politikusra, és minden egyes nagy politikai pártra, de ez érvényes a Megyei vezetők és a települési polgármesterek és a holdudvarukra egyaránt. A Roma politikusoknak ez a szerep jár a magyar politikai pártoktól, politikusoktól polgármesterektől:


Te Általunk kiválasztott Díszcigány! Te itt csak igennel, vagy nemmel válaszolhatsz", a kérdést úgysem érted, a válaszról meg gőzöd sincs! Ha nem úgy mukkansz, ahogy nekünk politikusoknak tetszik, akkor kivezetünk a politikai közéletből!"

Érdekességként írom csak le, hogy a baloldali ATV-ben, ha roma ügyekben kell nyilatkozni, akkor a baloldali tv előszeretettel hív meg nyilatkozni úgynevezett cigány-kápókat (akiket Ők romaügyi szakértőknek neveznek), mint például a köpönyegforgató, saját népe ellen forduló, a jobboldalnak, és a szélsőjobboldalnak benyaló Forgács Istvánt, vagy a gárdista-szimpatizáns, primitív "Lálátos Áttilá" Vajdát ... Úgy látszik a baloldalon, nincsenek hozzáértő baloldali roma politikusok ... ezért aztán a jobboldalról, és a szélsőjobbról hívnak meg a baloldaliak roma ügyekben nyilatkozó roma származású kápókat ... Forrás: Radikális-Radics

Merje nekem ezek után bárki állítani, hogy ezek nem játszanak össze ...színház az egész világ ....

A lesújtó tragikomédia itt ezen a linken nézhető meg:
http://www2.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=208&v_id=17703

Hirdetés









Nincsenek megjegyzések: