2013. február 21., csütörtök

Ciprusra „hordták” Bajnaiék a libások pénzét?


Forrong a Hajdú-Bihar megyei tanyavilág. A csődbe vitt Hajdú-Bét által tönkretett libatenyésztők megrökönyödve értesültek arról, hogy a felszámolás sorsára jutott Hajdú-Bét egykori fő tulajdonosa, a Wallis Rt. volt vezérigazgatója, Bajnai Gordon lehet Magyarország következő miniszterelnöke.



Hirdetés
Legalábbis akkor, ha megkötik az évszázad “legmocskosabb paktumát” a szocialista és a szabad demokrata képviselők. A Bajnaiék által becsapott gazdák hosszú évek óta szenvednek a nekik okozott károk miatt, és ma is Bajnai Gordont tartják az emberi tragédiák egyik fő felelősének.


Bonyolult, off-shore társaságokat is magába foglaló cégháló rajzolódik ki a már felszámolt Hajdú-Bét Rt., illetve a baromfi-feldolgozással foglalkozó vállalat volt tulajdonosa, a Wallis Rt. mögött – derül ki a Magyar Nemzet birtokába került dokumentumokból.

A Wallis adóparadicsomban működő vállalkozása üzleti kapcsolatban állt Kóka János volt gazdasági miniszter feleségével, sógorával, de egy másik, Bajnai Gordonhoz köthető, Cipruson bejegyzett vállalkozással is.

Forrás: mn.hu

Hirdetés