2013. március 20., szerda

Tárt kapukkal várja a leendő elsősöket a békési Reményhír Intézmény

Leendő tanítványainkat gyermekbarát tantermek várják
2012 szeptemberétől a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió által alapított Reményhír Intézményfenntartó Központ működteti a békési Eötvös József Általános Iskolát és az Epreskerti Óvodát, valamint a gyulai Bay Zoltán Informatikai Szakközépiskolát. Durkó Albert Zoltán misszióvezető, valamint a Reményhír Intézmény igazgatója Durkóné Illés Bernadett vették szárnyaik alá az intézményeket.



Hirdetés

Leendő tanítványainkat gyermekbarát tantermek várják
Az Eötvös József Általános Iskola több évtizedes oktatási hagyományokra tekint vissza, de az időről időre történő megújulás mindig is jellemezte.

Ennek köszönhető, hogy az idei tanévben bevezetett foglalkozások is hamar népszerűvé váltak mind tanulóink, mind szüleik körében. Újdonság iskolánk életében, hogy a tanítási heteket áhítattal kezdjük. A felekezetek szerinti hitoktatás, a vallásilag el nem kötelezetteknek pedig az erkölcstan oktatása választás alapján biztosított. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket a Szülők Akadémiája kapcsolatépítő program is, a gyerekek körében pedig hamar népszerűek lettek a pénteki örömdélutánok, amikor diákjaink kézműves, tánc, színjátszó, zenei és sportfoglalkozásokon vehetnek részt. Énekkarosaink, versmondóink, színjátszóink számos iskolai és más rendezvényen léptek fel. Diákújságunk, a ReményHÍRmondó szerkesztésével és kiadásával az újságírás iránt érdeklődő tanulóinknak nyújtunk lehetőséget tehetségük kibontakoztatására.


Hirdetés
Olyan iskolát álmodtunk meg és alakítottunk ki, ahol a tanulók, a szülők és a pedagógusok is jól érzik magukat, ahová jó érkezni és ahol jó tanulni.

Korszerű informatikai eszközök, tanulói laptopok, digitális tábla, jól kidolgozott pedagógiai program alapján segítjük tanulóinkat tanulmányi előmenetelükben. Gondosan ügyelünk arra, hogy a segítséget igénylők fejlesztő oktatásban részesüljenek, de a tehetséggondozást is éppoly fontosnak tartjuk.


Leendő tanítványainkat gyermekbarát tantermek, taneszközök, jól felszerelt, barátságos iskola és kedves, türelmes tanító nénik várják. Az elsősök beíratására iskolánkba 2013. április 8-9-én kerül sor (Békés, Jantyik u. 21-25.). Bízunk benne, hogy nevelő-oktató munkánk elnyeri a szülők tetszését!
Elérhetőségek: +36/66/411344 eotvos@remenyhirintezmeny.hu www.eotvosremenyhir.hu 


Hirdetés