2013. október 22., kedd

A Békési FÉK Klubról

Először a testünkről, aztán a testünkkel

Életkép a Békési FÉK klubban

Különleges alkalmunk volt a békési FÉK Klubban október 16-án. Erre utal a kettős jelentésű cím is. A mezőberényi Mécses Egyesület néhány munkatársa voltak vendégeink, akik ötletes és új játékokkal, érdekes és tartalmas előadással és egy kis meglepetéssel készültek nekünk. 






Hirdetés
A vidám játék után jött Szabó József, a Mécses Egyesület munkatársának előadása az emberi testről. Nem egy száraz anatómiai referátumot hallgathattak a jelenlévő fiatalok, hanem egy nagyon is mélyen szántó, figyelmeztetést, a megfelelő hangnemben. „Ne ad át másnak a tested felett az uralmat!”- mondta az előadó, és valóban felelősséggel kell bánnunk azzal, amiből csak egy van. 

 „Ne ad át másnak a tested felett az uralmat!”- hangoztatták az előadó
Fotó: MPE OCM

Fantasztikus dolog érzékelni, befogadni, felfogni a körülöttünk lévő világot a testünkkel, épp ezért nem mindegy mire és hogyan használjuk. A meglepetés sem maradt el: a klubra járók két hip-hop tánc koreográfiát sajátíthattak el, mialatt remekül szórakoztak. Jánosi Nikolett, aki tánctanárrá avanzsált erre az alkalomra, még egy bónusz produkcióval is meglepett minket. Igazán élmény dús FÉK Klubunk volt!   

Fajó Attila - Kis István MPE OCM


Hirdetés







Fotók: MPE OCM - FÉK klub Békés

Nincsenek megjegyzések: