2013. november 8., péntek

Tanulmányi pályázat


A zene felemel – Tanulmányi ösztöndíj program
A Snétberger Zenei Tehetség központ tanulmányi ösztöndíj programot hirdet A ZENE FELEMEL elnevezéssel roma gyerekek részére.








bilzol@gmail.com - Hirdetés
A Pályázat célja
A projekt célja olyan speciális nevelési – oktatási programmal kiegészíteni a Snétberger Alapítvány zenei képzését, amely lehetővé teszi, hogy a hátrányos helyzetű roma gyerekek sikeresen befejezzék iskolai tanulmányaikat, tovább tanuljanak, vagy önálló pályát kezdjenek.

Pályázók köre
Magánszemélyek: 12 – 18 év közötti, zeneileg tehetséges, de hátrányos helyzetű, társadalmi kirekesztettségben és szegénységben élő, elsősorban roma gyerekek, akik zenei képességeikre építve képzelik el a jövőjüket.

Pályázat részletei
Az ösztöndíj kizárólag természetbeni juttatásként, kétszer 12 hónapig folyósítjuk. Jgy az 50 – 50 ösztöndíjas az éves ciklus alatt részt vehet három, 3 -3, illetve 6 hetes intenzív bentlakásos táborban Felsőörsön, illetve 25 hétvégi kurzuson Budapesten.
A program tartalmaz készségfejlesztő órákat és előadásokat, angol – német nyelvi kurzust, és pályaorientációs tréninget. Ezeket keretbe fogja a 12 hónapos mentori kísérés. A tanulmányi elemeket rendszeres nyilvános fellépések, és szabadidős – kulturális programok egészítik ki. 

Az Ösztöndíj program célja
Egy élménypedagógiára építő, nagyon személyes program által töltse fel a családból hozott hiányokat, és továbbtanulási esélyekhez juttassa azokat a tehetséges elsősorban roma gyerekeket, akik körülményeiknél fogva másképp ki lennének zárva a társadalmi felemelkedésből. Sikerük és példájuk a roma közösségekre is jelentős hatással lehet.
Figyelem  Csak a legfontosabb elemeit publikáljuk. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját.

További információk:
Snétberger Zenei Tehetség Központ
8227. Felsőörs, Hóvirág u. 28.
Tel: 36-87-799-004
Fax: 36-87-799-009
info@snetbergerkozpont.hu 


Hirdetés
Hirdetés