2014. május 15., csütörtök

Esélyt kapva


Czinanó Tihamér
- Fotó: Lakatos Gyula
Előítélet mentesen!Bankok közül elsőnek Budapest Bank Békéscsabai fiókja tűzte zászlajára a szlogent.. Veres Éva HR vezető vette fel a kapcsolatot Czinanó Tihamér békési roma vezetővel.



















Hirdetés

Előítélet mentesen! Bankok közül elsőnek Budapest Bank Békéscsabai fiókja tűzte zászlajára a szlogent.. Veres Éva HR vezető vette fel a kapcsolatot Czinanó Tihamér békési roma vezetővel.
A bank és a roma vezető rögtön szót értet és megállapodtak abban, hogy kölcsönösen segítik egymás törekvéseit. A cél a diszkrimináció vizaszorítása, az esélyegyenlőség megteremtése. A Budapest Bank Békéscsabai fiókja jó példával kíván elől-járni és lehetőséget adni roma származású érettségizett fiatalok számára. A bank öt munkahelyet kíván biztosítani telefonos ügyfélszolgálati és banki asszisztens munkakörökben. A jelentkezők kettő személyes szűrő vizsgán vettek részt Czinanó Tihamér koordinálásában. A Békésen tartott előre meghirdetett interjúnak köszönhetően két főnek sikerült megfelelnie. Ők ma már a Bank alkalmazottai. Tájékoztatta lapunkat Czinanó Tihamér.
Lakatos Gyula





A Békésen tartott interjúnak köszönhetően két főnek sikerült megfelelnie.
- Fotó: Lakatos Gyula





Hirdetés



Hirdetés