2014. május 12., hétfő

Villás Lajos: NYÍLT LEVÉL

Villás Lajos
Villás Lajos: NYÍLT LEVÉL - ORBÁN VIKTORNAK
"Békés, türelmes állampolgárnak jellemezném magam, bár nagyon sokszor felemeltem a szavamat az EMBERI JOGOK sárba tiprása, az ÖNKÉNY ellen, azonban ennél tovább soha nem léptem. Nem vagyok radikális sem. A tárgyalásos rendezés híve voltam mindig és az is szeretnék maradni."










Hirdetés


                                                    Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Engedje meg, hogy egyszerű magyar állampolgárként forduljak Önhöz, Magyarország miniszterelnökéhez.
Csak egy vagyok azok közül, aki nem szavazott a FIDESZRE április 6. án. Nem szavaztam, mert az elmúlt négy évben megtanulhattam, megtanulhattuk, hogy a HATALOM, ha akarja, minden erkölcsi gátat átszakít azért, hogy vagyonát gyarapítsa, a gazdagokat még gazdagabbá, a szegényeket még szegényebbé tegye. Látnom kell, hogy Magyarország nem fejlődik, hanem ERKÖLCSEIBEN egyre mélyebbre süllyed. Köszönhető ez annak, hogy a vezető politikai hatalom, amelynek Ön a vezetője, minden gátlásaitól megszabadult, és nem felemeli ezt a szegény országot, hanem a poklok – poklára küldi áldatlan tevékenységével.
Békés, türelmes állampolgárnak jellemezném magam, bár nagyon sokszor felemeltem a szavamat az EMBERI JOGOK sárba tiprása, az ÖNKÉNY ellen, azonban ennél tovább soha nem léptem. Nem vagyok radikális sem. A tárgyalásos rendezés híve voltam mindig és az is szeretnék maradni.
Kenyerem javát már megettem, sok mindent láttam, és tapasztaltam az eddigi 67. életévem során. Nem lehet azt mondani, hogy ellenség vagyok, hiszen 31 évig a BM - hivatásos állományában teljesítettem szolgálatot – talán eredményesen, ami a KÖZRENDET, a KÖZBIZTONSÁGOT illeti.
Most azonban ismét szólni kényszerülök.
MISKOLCON elindult valami, amit ma joggal nevezhetünk a XXI. század ROMA HOLOKAUSZTJÁNAK!
A FIDESZ kormányzása alatt, több olyan embertelen intézkedés is történt, ami azt jelzi, hogy ÖNÖK, nem békét akarnak, hanem megtisztítani Magyarországot a legnagyobb, a legnépesebb kisebbségétől. Teszik ezt a JOGGAL,éppen úgy, mint egykoron a NÁCI NÉMETORSZÁGBAN is tették azzal, hogy törvénybe iktatták népek elpusztítását, megsemmisítését. HOLOKAUSZTRÓL beszélek, és nem véletlenül. Mert ami most történik, az nem más, mint törvénybe iktatott, burkolt megsemmisítése, ellehetetlenítése egy népcsoportnak, amelyről Önök lemondtak.

Hirdetés

Tudom, kegyetlenek a szavaim, de igazak!
Miskolcon elkezdődött valami, amit egykoron GETTÓSÍTÁSNAK – elkülönítésnek neveztek. Embereket rákényszerítenek arra, hogy hagyják el a várost, települjenek ki a semmibe, a pusztába – mert ami most történik, az igenis a pusztába való kizavarást jelenti – finom eszközökkel!
Mi lesz azokkal a családokkal, akiket átvernek, akiket becsapnak, akiket végleg kiközösítenek a társadalomból, és száműznek valahova, ahol munka még annyi sem lesz, mint a városban, ahol a gyermekek iskoláztatása nem megoldott, ahol nincs víz, villany, egészségügyi ellátás?
Halálra ítélik az embercsoportokat mosolyogva, mintha valami jótettet hajtanának végre. Önök, Miniszterelnök úr, fel sem fogják, hiszen nem érzékelik, hogy a szegénység manapság már olyan méreteket öltött, amit elviselni józan ésszel nem lehet! Álságos minden, amit mond, és amit tesz! Nem épít téliesített koncentrációs táborokat, de az embereket belekényszerítik abba, hogy olyan környezetbe költözzenek, ahol a telet élve, csak nagyon kevesen fogják túlélni.
Épített, és épít milliárdos beruházással stadionokat, amelyeknek ma, Magyarországon létjogosultsága nincs.
Látjuk,érzékeljük, hogy ezek az építmények csak arra jók, hogy valamiféle emlékművet állítsanak egy HATALOMNAK, amely ezt az országot tönkre tette, kifosztotta.mert ki vagyunk fosztva – a végsőkig. Hamis kommunikáció a KÖZTELEVÍZIÓBAN és a MÉDIÁBAN, amit a FIDESZ vezényel.
Többet költünk, mondja Ön is, és nem gondol arra, hogy közben az árak az égbe szöktek, naponta drágul az élelmiszer, a megélhetés. Az egészségügy a padlón van, fekáliás ágyban – tisztátalan körülmények között fekszenek a betegek, gyógyszert otthonról kell vinni, mert a kórházakban már azt sem kapnak a betegek. Nem hiszem el, hogy Ön, ezekről nem értesül. Az élet pedig egyre nehezebb.


Most Miskolcot jelölték ki próbapályának, aztán jönnek majd a többi városok, falvak, és egy népet végül bezárnak a mesterséges GETTÓKBA, és pusztítanak el, Önök szerint – humánus keretek között!

Hazugság az, amit Önök kommunikációnak neveznek. Fiataljaink elmennek az országból – nem kaland túrán vesznek részt – hanem ÉLNI AKARNAK ember módjára.

Hirdetés
Önök voltak azok, akik immár másodszor becsapták KANADÁT és a világot azzal, hogy Magyarországon minden rendben van. Küldték is haza az embereket, a semmibe, a gyalázatba, a nyomorba – oda, MISKOLCRA és környékére. Küldték azokat, akik már valamiféle egzisztenciát teremtettek maguknak, gyermekeik iskolába jártak, nyelveket tanultak, emelt fejjel közlekedhettek az utcán.
Most, mennek vissza a kulipintyóba, ahol nincs víz, villany, emberi élet! Miért nyúltak utánuk?
Szerintem azért, hogy a rájuk való hivatkozással minél több pénzt nyeljenek be az EU-tól, és mondhassák azt, hogy költöttünk, rájuk, de látszatja nincs. Közben pedig a pénzek el sem jutottak ezekhez a tömegekhez, valahol landoltak valamiféle képzelt megalomániás építkezések bugyraiban.
Épül az emlékmű, amelynek a puszta léte is sérti közel 600.000 ezer ember lelkét, és most már az erőszaktól sem riadnak vissza!

Nyíltan restaurálják azt a HORTHY rendszert, amelyben a náci papok, fasiszta írók és politikusok beszéltek embercsoportok kiirtásáról, megsemmisítéséről.
Politika, amit felvállaltak Önök, de nem Magyarország többségét alkotó állampolgárok. Hivatkozhatnak arra,hogy így döntöttünk április 6.-án, de Ön is tudja, hogy mindez hazugság, szemfényvesztés.
Szavazhattak határon túliak kedvezménnyel, de ettől megfosztották azokat, akik ténylegesen azért vannak külföldön, mert egyszerűen ÉLNI akartak…
Ha azt kérdezném, hogy mikorra várhatjuk a NUMERUS CLAUZUS törvények ismételt életbe léptetését, - nem kapnék választ, sőt volna nagy felháborodás. Azonban látni kell, hogy MISKOLC este megmutatta azt, hogy nincs már messze az az idő. Csak attól függ, hogy Európa meddig engedi ezt meg, amit művelnek egy kisebbséggel, amelynek nincs igazi képviselete a Magyar Parlamentben.
A Lungo Drom és az Ön kegyeltje, FARKAS FLÓRIÁN és csapata nem a kisebbséget képviseli, hanem áruló módjára ÖNÖKET, a kenyéradó gazdát szolgálják ki, - FELTÉTEL NÉLKÜL.


TISZTELT MINISZTERELNÖK ÚR!
Egyszerű állampolgárként fordultam Önhöz!

Remélem, kérdésemről tájékoztatni fogják Önt mindarról, amit írtam. Konkrétan tehát:
- Miből gondolják Önök azt, hogy ha egy népcsoportot, akiket deviánsnak neveznek – most már bírói ítélet alapján is – munkalehetőség nélkül, állandójövedelem hiányában rajtuk kívül álló okok miatt – RENDÉSZETI eszközökkel visszavezethetők lesznek a társadalomba?
Mert ez a kiköltöztetési hullám nem más, mint az, amit egykoron tettek emberekkel – idegenrendészeti eljáráskeretein belül.
Halálra ítélnek embereket, el lelehetetlenítenek népcsoportokat azért, hogy azok az ingatlanok – értékesek legyenek a BARÁTOKNAK, ISMERŐSÖKNEK éppen úgy, ahogy azt tették a TRAFIKOKKAL, a SZÁNTÓFÖLDEKKEL stb..

Nem kellene leállítani a feleslegesen épülő stadionok építését, és ennek költségeit az éhezőkre, az arra rászorulókra fordítani?

Hirdetés
Nem nagyobb hasznot hozna az országnak, ha tényleges termelő munkát biztosítanának azoknak az embereknek, akik arra rászorulnak?

Becsapás, átverés a KÖZMUNKA program.
Akik most kiestek ebből, várhatnak kereken egy hónapot azért, hogy a megfelelő igazolásokat beszerezzék ahhoz, hogy a mindennapi kenyeret megvehessék, mert az a kis pénz, az a 22.600 forint, - vagy mit tudom én mennyi, - másra nem elegendő.
Több ezer ember nem fogja ismét befizetni a KÖZÜZEMI DÍJAKAT és ott állnak majd a bíróságok előtt – kilakoltatási ügyekben –alperesekként!
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Ha nem Öntől, de remélem, valamelyik politikus társától azért csak kaphatunk valamiféle választ arra, hogyan tovább?
Mi lesz a kilakoltatásokkal, a roma holokauszttal Miskolcon?


Villás Lajos
Miért engedik, miért szorgalmazzák és mi lenne az igazi megoldás, amit el is lehetne fogadni józan emberi ésszel?
Tisztelettel: Villás Lajos Magyar állampolgár
Kelt: Budapest, 2014. május 8.
  
Figyelem! A hozzánk eljuttatott cikkek, levelek nem feltétlenül a Békési Romák Lapja nézeteit tükrözik. Tartalmával nem kell egyetértenünk! A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.












Hirdetés



Hirdetés