2015. június 11., csütörtök

Tartósítószer nélküli szörpök és gyümölcs dzsemek készítése

Tartósítószer nélküli szörpök és gyümölcs dzsemek készítése.
Időpont: 2015. június  19. (péntek) 17.00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)





















Hirdetés

Júniusban Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök vezetésével szörpök és gyümölcs dzsemek készülnek a bio-konyha szakkörön, ahol az érdeklődők megismerhetik, hogy hogyan lehet tartósítószer, színezék és adalékanyagok nélkül finomat és egészségeset készíteni a téli hónapokra.

Időpont: 2015. június  19. (péntek) 17.00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)


A részvétel ingyenes! 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! 











Hirdetés