Tartósítószer nélküli szörpök és gyümölcs dzsemek készítése.
Időpont: 2015. június 19. (péntek) 17.00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)
Hirdetés |
Júniusban Csarnai
Erzsébet élelmiszermérnök vezetésével szörpök
és gyümölcs dzsemek készülnek
a bio-konyha
szakkörön,
ahol az érdeklődők megismerhetik, hogy hogyan lehet tartósítószer,
színezék és adalékanyagok nélkül finomat
és egészségeset készíteni a téli hónapokra.
Időpont: 2015. június 19. (péntek) 17.00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)
A
részvétel ingyenes!
Minden
kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Hirdetés |