2019. augusztus 8., csütörtök

Ne adj esélyt hiteltelen buta és tolvaj vezetőknek!


Farkas László FIROSZ országos elnöke
Fotó: Firosz.hu
Az egész rendszer beteg. Első körben ebben a beteg rendszerben kell gyógyírt találni. S közben tenni az igen megnyomorított népünkön. Tudott tény, hogy az elmúlt évek roma vezetői azok kik felelősek mindezért, hogy ők tettek minket beteg társadalommá. orvosoljuk a problémát, erőt kell venni s szavazni kel! Nem első sorban magunkért gyermekeink és unokáink biztonságos jövőjükért.











Hirdetés

Aki eladja magát 1000 forintért, egy tál pörköltért, hangzatos ígéretért, hogy a választások után kolbászból lesz a kerítés szlogenért. Az ne panaszkodjon újabb 5 évig!! A Lungo Drom és elődjei miért nem tettek ma vagy eddig semmit? Ugyanis ott voltak a tűz mellet, mégsem tudtak felmelegedni, döntés hozok voltak, pénzek pályázatok és lehetőségek birtokában élték mindennapjaikat úgy, hogy az Országos vezetés bizalmát is élvezték. Ennek tudatában illet volna valamit tenni azokért kik parlamentbe illetve az Országos Roma Önkormányzatba jutatták őket bizalmukkal. Nos, van egy rossz hírem a bizalmat eljátszottátok, a roma emberek töredékét sem tudjátok meg félemlíteni vagy megvezetni már. A lungo Drom –ra, jellemző hogy csak októberig lát! A választás napjáig, utána köd előttem köd utánam.

Mert a választások után munkát nyer ki nyer! A győztes jutalma pedig nem más mint, hogy dolgozhat a hazai cigányságért! Farkas László a FIROSZ Országos elnöke tudja, hogy nem a romákból, hanem a romákért kel élni és dolgozni.  Fotó: Firosz.hu

Ne adjuk esélyt a hiteltelen buta és tolvaj vezetőknek! Mi is tudjuk, hogy mi a múlt... Hiteltelen felső vezetők, sok csalódott középvezető és még több becsapott áldozat cigány emberek asszonyok családok vonatkozásában.. 


Sajnos a roma társadalmat tudatosan egyesek megint megosztják. Illúzió ne legyen, felbukkannak majd a nyerészkedők pénzes bőröndök...szép szavakkal ígéretek gyűrűjébe fondorlatuk mögé rejtőzve, NE dőlj be! S ne add el magad egy újabb megnyomorított öt esztendőnek.


Ajánlom mindenki számára ki egy hiteles, mindenki által elfogadható, értelmes tanult, vezetői tapasztalattal bíró, nem megvehető s nem is eladható vagy megvesztegethető roma vezetőt akar látni a hazai cigányság vezetése élén. Ki úgy gondolja: Nem a romákból, hanem a romákért kel élni és dolgozni. Farkas László több diplomás cigány vezető, és a FIROSZ a hiteles választás mindannyiunk számára.








Mert a választások után munkát nyer, ki nyer. A győztes jutalma pedig nem más mint, hogy dolgozhat a hazai cigányságért.

Személy szerint hiszem és bízom, ugyanakkor látom, a már megkezdet munkát, egyben a hitelességet is velük kapcsolatban. Mert tudjuk, a munka gyümölcse beérik egyszer.

Hajrá Firosz! Hajrá cigányok! Hajrá Farkas László!

Lakatos Gyula





Hirdetés