2022. május 5., csütörtök

Kálmán Tibor polgármester
sajtótájékoztatója

2022 június 26-án időközi választásra kerül sor városunk 1. számú választókerületében, ahogy a legtöbben ismerjük Bánhidán.



















Hirdetés


Kálmán Tibor Békés város polgármestere tartott sajtótájékoztatót a időközi választással kapcsolatban. 2022 június 26-án időközi választásra kerül sor városunk 1. számú választókerületében, ahogy a legtöbben ismerjük Bánhidán. Nagy örömömre szolgál, hogy a mai sajtótájékoztatón Füredi Jánost, a Fidesz- KDNP jelöltjét mutathattuk be a sajtó képviselőinek, s általuk Békés város közösségének is. Öröm volt mindez, hiszen a bemutatás inkább formális volt. 

Időközi választásra kerül sor Békésen az egyes számú választó kerületben



Füredi János külsős bizottsági tagként évek óta tevékeny részese az Ügyrendi és Lakásügyi Bizottság munkájának, de a piac működése, programja kapcsán is sokan találkozhattak már vele. Lelkesedése, kitartása közismert, a reá bízott feladatokat a tőle megszokott optimizmussal, jókedvvel és lendülettel végzi. A Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör, a Békési Kisgazdakör, a Fidelitas helyi csoportja mellett jómagam is hittel és nyugodt lelkiismerettel ajánlom őt leendő választói figyelmébe. Ő az, akivel hatékonyan tudok és hiszem, hogy a jövőben fogok is közösen dolgozni úgy az 1.sz. választókörzet, mint Békés jövője érdekében. Kérem, fogadják őt bizalommal, hajrá Füredi Jani, hajrá Békés város!

Forrás: facebook.com






Hirdetés