2022. július 3., vasárnap

Labdarúgó Kupa Békésen

Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Foci kupát szervez, minden településről várja a jelentkező csapatokat!









Hirdetés


A csapatoknak az öltözőt és a védőitalokat, ételt a szervező Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat biztosítja. Nevezési díj Nincs! Jelentkezési határ idő 2022.07.20.

A rendezvény 2022.07.22-én 10:00tól -18:00ig van tervezve. A rendhagyó rendezvény kezdetén meglepetésként a Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzata, elismerő díjjal ismeri el a megyénk egyik roma származású labdarúgó legendánknak sportbéli teljesítményét. Mindez jól illeszkedik a labdarúgó kupa fő üzenetéhez, mely a megyei vezetők tolmácsolásában így hangzik: - A rendezvény az összetartozás és az egymás megismerése elfogadása jegyében zajlik!

A Foci kupa helyszínét az Országos Cigány misszió pályája bíztosítja a Békés Soványhát utca 11 szám alatt.


Foci Kupa Békésen
Plakát: Lakatos Gyula

Szabó Gábor elnök fontosnak tartotta megemlíteni, hogy egy megyei rendezvényről van szó. minden érdeklődött szeretettel várnak mivel a rendezvény nyílt, és a megyei cigányság összetartozása és megismerése az egyik fő célja az egészség és a kellemes mozgás mellett a kupának. Egyben a kilátogató közönségről sem feledkezett meg a roma vezető Szabó Gábor, kiknek házigazdaként egy bográcsban főzött egytálételt biztosítanak.

A kupával kapcsolatos tájékoztatások mint csapatok felállása, öltözet, utazás, csapatok költsége a 06 70 275 4857 telefon számon lehet érdeklődni. 

Lapunkat Szabó Gábor Roma Megyei Nemzetiségi Önkormányzat elnöke tudatta.

Lakatos Gyula

 



Hirdetés