2023. október 31., kedd

Hisz az egyenlő esélyben


Rafael Kamilla titkársági referens a TEF Program-végrehajtási és Módszertani Főosztályán dolgozik. Kamilla erősen hisz az egyenlő esélyben.
Fotó: TEF











Hirdetés


„Hiszek abban, hogy minden embernek egyenlő esélyt kell kapnia az életben, függetlenül a származásától, vagy a családi háttérétől. Több mint 14 éve dolgozom a közigazgatásban, és szívügyemnek tekintem a sorstársaim, a romák felzárkózását. Ezért csatlakoztam fél éve a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság fővárosi csapatához is, a Program-végrehajtási és Módszertani Főosztályon azon dolgozunk, hogy közvetlenül is elősegítsük a roma közösségek szociális- és oktatási helyzetének javulását. Elengedhetetlennek tartom munkám során az empátiát, ennek révén nyitottabbá válhatunk a roma kultúra iránt, és jobban megérthetjük annak értékeit és szépségeit.

Rafael Kamilla titkársági referens a TEF Program-végrehajtási és Módszertani Főosztályán dolgozik.
Fotó: TEF


Emellett jelenleg a Pünkösdi Teológiai Főiskola hallgatója vagyok. Az egyetemi éveim során számos inspiráló tapasztalattal gazdagodtam, a hit és a teológia tanulmányozása fontos része az életemnek. Minden nap arra törekszem, hogy valami újat tanuljak, és ez által is hasznos legyek mások számára, elsősorban a gyerekek és fiatalok segítője szeretnék lenni.”

Forrás: Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság





Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság