2024. január 17., szerda

Cél, hogy ne a kiszolgáltatott szerep jusson

Sztojka Attila rádióriportban értékelte a 2023. évet és a roma közösség helyzetét Sok munkaóra van Sztojka Attila és szervezete mögött. Munkájuk arra irányul, hogy a hazai roma közösséget senki ne tudja kiszolgáltatottságba kényszeríteni. 











www.ciganykozossegeklapja.blogspot.com




Cél, hogy ne a kiszolgáltatott szerep jusson Sztojka Attila rádióriportban értékelte a 2023. évet és a roma közösség helyzetét Sok munkaóra van Sztojka Attila és szervezete mögött. Munkájuk arra irányul, hogy a hazai roma közösséget senki ne tudja kiszolgáltatottságba kényszeríteni.
A kormánybiztos és egyben országgyűlési képviselő kijelentette, hogy a cél eléréséhez jó szakmai vezetőkre van szükség! De mint hangsúlyozta, nem olyan roma vezetőkben gondolja a jövőt, akik már bizonyították, hogy alkalmatlanok ezen pozíciók betöltésére, mert becsapták azokat, akik hittek bennük és egyéni szándékaikat helyezték előtérbe a közösségük érdeke helyett. 

Sztojka Attila kormánybiztos határozottan beszélt a Céljukról, hogy ne a kiszolgáltatott szerep jusson a cigányság részére.
Fotó:Sztojka Attila facebook


Sztojka Attila a hiteles, szakmai alapokra épülő érdekképviseletben látja a megoldást. Ezért hozták létre a CIKÖSZ-t, ami a hiteles cigány képviseletért dolgozik az ország minden megyéjében! Sztojka Attila így fogalmazott: „sokszor nem az a valódi segítség, hogy adunk egy palack vizet a szomjazónak, hanem az, hogy kiépítjük azt a hálózatot, ami lehetővé teszi, hogy a vizet magának is megengedhesse”.

Lakatos Gyula





www.ciganykozossegeklapja.blogspot.com