2024. január 24., szerda

Hazugság cunami balról

Úgy tűnik, hogy a baloldali sajtóorgánumok ismét hazugság cunamit indítottak el…
















www.ciganykozossegeklapja.blogspot.com



Szokásaikhoz híven a valóságot „véletlenül” mindig elfelejtik. A mai napon megjelent egy cikk, amelyben igyekeznek negatívan bemutatni a tavalyi évben sikeresen meghirdetett pályázati lehetőségeket.
Arról nem írnak, hogy a tavaly meghirdetett pályázatokra 785 pályázat érkezett be, 553 pályázat szerepelt sikeresen és kapott támogatást, ez a pályázók 70%-t jelenti! A cikkben nem esik szó arról sem, hogy a több, mint 500 pályázóból 233 nemzetiségi önkormányzat informatikai eszközvásárlásra kapott támogatást. Arról is kevés szó esik, hogy a cigány nemzetiségi önkormányzatok irodahelyiségére és közösségi tereikre felújítási támogatást kaphattak. Modellprogramra a kiírás szerint olyan pályázatok kerültek támogatásra, melyek hozzájárulnak a magyarországi roma közösség fejlesztéséhez, kulturális értékek megőrzéséhez. A különálló programelemből álló pályázatokat a nyertes pályázók több alkalommal valósítják meg a támogatási időszak végéig.

Sztojka Attila Cigány Közösségek Szövetsége (CIKÖSZ) elnöke


Kampányról beszélnek pedig a választási kampány még el sem kezdődött…( számukra a romaügy mindig is „csak” kampányt jelentett) Ez rosszindulat, amely a baloldalra és annak újságíróira jellemző, egyértelműen beazonosíthatóan egyetlenegy céljuk van, elhitelteleníteni az embereket, hazugságban és elnyomásban tartani, továbbá fenntartani a kiszolgáltatottságot. Ahogy ezt ők tették… Fejlesztésről és fejlődésről szó sem eshet mert minden céljuk az, hogy a bizonytalanságot fenntartsák a roma társadalomban.
A baloldali sajtónak a rászorulók támogatása, a roma nemzetiségi önkormányzatok közösségfejlesztése és kulturális értékeinek megőrzése kampány. Önök valójában csak azt akarják, hogy a kiszolgáltatottság fennmaradjon. Én nem ezt vállaltam és nem ezt várják el tőlem az emberek… Hanem a kiszolgáltatottság felszámolását, közösségem fejlesztését.
Kedves Baloldali Újságíró(k)!
Ha már segíteni nem tudják a romaügyet, legalább ne ártsanak!

Forrás: sztojkaattilafacebook





Hirdetés