2024. április 9., kedd

Sztojka Attilával és a CIKÖSZ-el végre jó irányba halad a cigányság szekere

Már több fórumon és platformon is megfogalmaztam, hogy lehet szeretni, vagy nem Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztost, de ami tény, hogy roma ügyben jót cselekszik. 












Hirdetés



Számos, ma is mérhető és jól látható eredmény és változás igazolja eddigi munkáját. Az, hogy egyesek szerint kormánybiztosként elfogult a Kormányzat politikájával szemben, nos, cseppet sem meglepő. A magyar válogatott labdarúgóját sem ítéljük el azért, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség tagjaként focizik! Sztojka Attila országgyűlési képviselő, aki a FIDESZ listájának előkelő 17. helyéről jutott be a Parlamentbe azért, hogy kettős identitásával képviselje Közösségünk és Nemzetünk érdekét. Az elmúlt évtizedek a romaügyben bizonyították: a jelenlegi Kormányzat értékrendje és támogatása a romaügyet is előre viszi. Tehát csodálkoznunk sem kell azon, hogy Sztojka Attila is ezt tolmácsolja a választók irányában. Sőt, erről kellett volna szólnia korábban is a romaügynek. A korábbi vezető pártok díszroma képviselőitől is ezt vártuk volna el. 

Jól látható eredmény és változás igazolja eddigi .Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és a CIKÖSZ munkáját



Véleményem szerint Sztojka Attilával és a CIKÖSZ-el végre jó irányba halad a cigányság szekere! Hosszú távon is! Mind az, amit a CIKÖSZ és Sztojka Attila képvisel, az számunkra igen is jó! 


A cigány szervezetek összefogása és képviselete az egész hazai cigányság számára jobb életet hozhat el. 


Jó a fiatalok képzése, az oktatásügy felkarolása, a roma gazdaság fellendítésének támogatása, a cigány szervezetek összefogása és képviselete az egész hazai cigányság számára jobb életet hozhat el. A mára már híres-hírhedt roma politikusok évtizedekig, az egyéni érdekeiket szem előtt tartva, csak a maguk javát szolgálták és ígéreteik üres szavak maradtak! Addig Sztojka Attila és a CIKÖSZ a jövőt építik, benne roma civil szervezetekkel és országosan elismert roma szakemberekkel. 
Lakaktos Gyula