2013. április 30., kedd

Ifjúsági hétvége Egerben

A hétvége helyszíne Eger volt. 

A közelmúltban ismét lehetőségünk nyílt arra, hogy a békési Kegyelem Gyülekezet szervezésében és az MPE OCM támogatásával, ifjúsági csendes hétvégén vegyünk részt több fiatallal együtt. A hétvége helyszíne ez alkalommal Eger volt. 









hirdetés
28 fővel utazhattunk el, roma és nem roma fiatalok, beleértve az általános iskolásokat és a középiskolásokat, valamint a kísérő felnőtteket. A hétvége fő témája: Tölts időt Istennel!
Az időjárás nem nagyon kedvezett a szabadtéri programoknak, hiszen mindhárom nap esett az eső, mégis jó volt látni, hogy a fiatalok a rossz időjárás ellenére is jól érezték magukat, és nyitott szívvel hallgatták a tanításokat, dicsőítéseket.

A békési Kegyelem Gyülekezet szervezésében és az MPE OCM támogatásával, ifjúsági csendes hétvégén vegyünk részt több fiatallal együtt.
A három nap alatt volt alkalmunk városnézésre, közösségépítő játékokon és más szabadidős programokon való részvételre. Az eddigi, megszokott rendtől eltérve, a szombati napon csoportos csendességet tartottunk, amely közös imádkozást és kiscsoportos beszélgetéseket jelentett. Jó volt látni, hogy sokan bekapcsolódtak a játékokba, örömmel vettek részt a közösségi programokon és élvezték az együtt eltöltött időt.
Ezekben a fiatalokban közös az Istenben való hit, a felé érzett és az általa adott szeretet megtapasztalása. Ez kovácsolta egybe a csapatot a három nap során, amely reményeink szerint tartós, szoros kapcsolat marad.
Gajdács-Leszkó Georgina, Fajó Attila


Hirdetés