2013. augusztus 26., hétfő

Tisztelt bekesiromak.blogspot.hu!

Daróczi Zsuzsanna

Tisztelt bekesiromak.blogspot.hu!

A hallgatag Farkas!

Immáron több alkalommal választották meg az Országos Cigány Önkormányzat elnökévé! Elnökségei alatt, sem a cigányság felemelkedéséért sem a politika szemléletváltozásában nem alkotott maradandót! „Csak zsebe van, töke meg nincs”! Hatalmas vörös nyelvét, mára már ki sem tudja szedni a Fidesz seggéből! A mai napon is meg mutatta kreativitását, amely arról tanúskodik, hogy a magyar országi cigányságért hogyan nem kell kiállni! 




Hirdetés
Miniszteri biztosként kezdett el kutakodni a magyar országi roma civil szervezetek ellen, megvásárolták neki a korábban OCÖ-t, mai nevén ORÖ ahol diktatórikusan parancsol, úgy, mint kenyéradó gazdája. Dohány utcai cigányszékházban nincs egy roma származású szakember sem, vajon miért? Hmmmm!!! Megalkották helyette a Roma stratégiát (nesze semmi fogdmeg jól)! Három éve nem szólat meg roma ügyben! ÓÓÓ bocsánat, de igen egyszer azt mondta, hogy 100 000 Ft nyomravezetői díjat ad annak, aki, információt ad arra vonatkozóan, hogy ki támadta meg Páva Zsolt ( Pécs város Fideszes polgármester) lányát!
Másodszor, igaz akkor is parancsra, kiment Tavareshez, Brüsszelbe hazudni, állítása szerint nálunk minden Happy, és milyen jó ma cigánynak lenni Magyarországon!!! Hiszen élünk, mint Marci Hevesen! Van munkánk, eszünk kenyeret, van vizünk, villanyunk fűtésünk, sok-sok pénzünk, ja és tudunk menni nyaralni a Horvát tengerpartra is!

Hirdetés

Daróczi Zsuzsanna
Amikor nem beszélt egy szót sem pedig kellet volna: Roma gyilkosságok, vízkizárás Ózdon, Parlament= 0 perc, folyamatos jobbik jelenlét, Gárdaavatások, masírozások, zsidók cigányok elleni támadások, megfélemlítések, megalázások kisebbségi törvény, választási törvény (saját érdek érvényesítés)……..Stb. A felsoroltaknál egyszer sem szólalt meg. Vagy ellene fel!
Na, most akkor, drága cigány testvérek, szeptemberben regisztrálunk! Hagy menjen a Flóri a parlamentbe, hagy képviseljen továbbra is minket! Azaz magát és nagyon szűk holdudvarát.
Én és a Nemzeti Roma Összefogás vezetősége és a hozzánk tartozó társak, szervezetek roma szervezetek, barátok, civil szervezetek nem fognak regisztrálni! Mi nem segítjük a nagyon hallgatag Farkas Flórián politika ámokfutását!
Nagyon nagy tisztelettel további hasznos munkát  szép kivitelezésű, ízléses weblapotokhoz. Az Isten áldjon benneteket testvéreim. Kérem, közöljétek levelem, tudja meg minden cigány, hol tart ma a "nagy" roma elit. Tudom nem kell, hogy egyetértsetek levelem tartalmával, de ez is egy vélemény kérlek tartsátok tiszteletben. Köszönettel:  
Daróczi Zsuzsanna 2013. Bátonytenyere.






Hirdetés