2013. szeptember 11., szerda

Különleges közösségi alkalom Szeghalmon


Különleges közösségi alkalmat tartottak
Fotó: Lakatos Gyula


2013. szeptember 6-án, a délutáni órákban, különleges közösségi alkalmat tartott az MPE Országos Cigánymisszió Szeghalmon. A találkozó célja a helyi házi csoport népszerűsítése volt, valamint más házi csoportokkal való összeismertetésére.


Hirdetés
- Nemrég Bélmegyeren tartottunk szalonnasütéssel egybekötött evangélizációs alkalmat az ottani csoport számára. Szeghalom már a második állomás, - számolt be Sötét László, az MPE OCM szeghalmi házi csoportjának vezetője. Ugyanazokkal a program elemekkel készültek Szeghalomra is, mint Bélmegyerre. - Szalonnasütés, kötetlen beszélgetés melletti zenés délutánt tartottunk a helyiek számára. Közel 20 fő jött el és vett részt a házi csoport evangelizációs alkalmán.

Sötét László (balra) és Szilágyi Róbert MPE OCM házi csoport vezetők kötetlen programmal készültek    - Fotó: Lakatos Gyula MPE OCM

Kötetlen programmal nyitottak
az itt élők felé

Fotó: Lakatos Gyula MPE OCM
Sötét László beszélt a lakosság felé való közeledés céljáról. - Lazább, kötetlen programmal szerettünk volna nyitni az itt élők felé, hogy megismerjenek bennünket, itteni házi csoportunkat, tanításainkat és annak céljait. Beszéltünk a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszióról, annak munkájáról, célkitűzéseiről. Célunk, hogy minél többen hallják Isten üzenetét. Hisszük, hogy hit, az Evangélium ereje által tud felemelkedni és megváltozni a cigányság, úgy országosan, mint itt, Szeghalmon is. A megtért cigányság pedig az egész magyar társadalom számára áldás lesz.

Lakatos Gyula, MPEOCM









Hirdetés






Fotók: Lakatos Gyula MPE OCM munkatársa