2014. január 29., szerda

Balogh Krisztián Megyei Kisebbségi képviselő lett.

Balogh Krisztián





2014. január 15.-én Békéscsabán a Békés Megyei Önkormányzat hivatali helyiségében, került sor a rendkívüli ülésre. Mely napirendi pont Pusztai József Károly halála tett indokolttá a Békés Megyei Roma Önkormányzatban az így megüresedett képviselői mandátum betöltéséről döntöttek.



Hirdetés

- A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetsége (területi) listájáról képviselői mandátumhoz jutott Pusztai József Károly (Szarvas) 2013. december 13.-án elhunyt.
A Területi Választási Bizottság megállapította, hogy a megüresedett képviselői helyre a "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetsége listáján 004. sorszám alatt szereplő Balogh Krisztián (Békés) képviselő került. A jelölő szervezett a jogszabályi előírásoknak megfelelően 30 napon belül bejelentette, hogy a kieső képviselő helyére a listáról melyik képviselő lép előre. 

Balogh Krisztián Kisebbségi képviselő, Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke.
- Fotó: Lakatos Gyula

- Fentiek alapján a jelölt részére a területi Választási Bizottság a Megyei képviselői megbízólevelet kiadta. A Bizottság a döntését az 1997. évi C. tv. 115/U paragrafus (1) bekezdése, az 1997. évi C. törvény 115/P. paragrafus (4) bekezdése (h) pontja alapján hozta meg.   
Lakatos Gyula



Hirdetés