2014. április 28., hétfő

Anyu, mesélj! – A három pillangó

Anyu, mesélj! – A három pillangó
- Fotó: Lakatos Gyula
2014. április 24-én nyitott programmal várta Békés város gyermekeit és szüleit a Csillagpont szolgáltató ház. A családbarát program a „Remény – Híd” Békésen élő hátrányos csoportok felzárkózása című projekt keretén belül került megrendezésre, az MPE Országos Cigánymisszió szervezésében.









Hirdetés

Jékely László, „A három pillangó” című meséjét tekinthették meg kétszer 15-ös csoportban a résztvevők. Ádám Györgyi és Joó-Csikós Ildikó a Reményhír Intézmény óvodapedagógusai előadásában szórakozhatott a szép számban megjelent gyereksereg. A történet három kis pillangóról szólt, akik testvérek és kitartanak egymás mellett. A három kis pillangó meséjén keresztül a gyerekek megismerték az összetartás és az önzetlen szeretet fogalmát.
Az „Anyu, mesélj!” program tanulsága, hogy a testvéri kötödés mindennél erősebb. Ha nehézségek támadnak, akkor sem szabad cserbenhagynunk egymást. Ők is, a mesében szereplő pillangók is inkább együtt áztak, de nem hagyták el egymást. Minden dolgotok szeretetben menjen végbe! - hangzott a mese végén.
Lakatos Gyula










Anyu, mesélj! – A három pillangó - Fotó: Lakatos Gyula
Hirdetés