2014. június 23., hétfő

Újra beFÉKezték Dánfokot

Újra beFÉKezték Dánfokot
- Fotó: Lakatos Gyula
A békési székhelyű MPE Országos Cigánymisszió és a Kegyelem Gyülekezet égisze alatt működő FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) Klub tagjai önként vállalták, hogy egy napjukat a nyári szünidejükből rááldozzák arra, hogy segítsenek kissé vonzóbbá, szebbé tenni a Dánfoki Üdülőközpontot.










Hirdetés


A békési fiatalok már az elmúlt évben is segédkeztek az Üdülőközpont takarításában. Tavaly a bejárattól kezdődően megtisztították és fehérre meszelték az út melletti patákat, az MPE OCM munkatársa Lakatos Gyula ötletgazda vezetésével.
A jó közösségnek köszönhetően, a klubtagok közel harminc fővel idén is részt vettek az üdülő szebbé tételében. Kis István, a FÉK Klub vezetője elmondta, hogy az idén a partszakaszt takarították össze. A homokos részt kapálták meg a fürdőzök legnagyobb örömére. Az egész napos programban jutott idő a fürdőzésre is, és a fiatalok egy esti szalonnasütéssel zárták a nap végén a jó hangulatú munkát.
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatója Koszecz Sándor elmondta, nagy örömmel vette idén is a Fék Klub fiataljainak munkafelajánlását. A látványos változást eredményező munkával mindenki jól járt, maga az üdülő, de a fiatalok is, akik rendkívül hasznosan és szórakoztatóan töltötték vakációjuk e napját. Így a Dánfokra kilátogató helyiek, vagy az ideutazó turista fürdőzök ennek a takarításnak köszönhetően is egy rendezett partszakaszon strandolhatnak Dánfokon.
Lakatos Gyula


- Fotók: Lakatos Gyula





Hirdetés


Hirdetés