2015. március 17., kedd

Megyei roma képviselő lesz

Kovács Gusztáv megyei roma képviselő lesz. Lemondás nyomán kerül be a Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzatba Kovács Gusztáv











Hirdetés


Kovács Gusztáv megyei roma képviselő lesz. Lemondás nyomán kerül be a Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzatba Kovács Gusztáv, aki ősszel a Roma Polgárjogi Szövetség listáján harmadik helyen szerepelt, de a szervezet csak két mandátumot szerzett. Az egyik képviselő lemondása nyomán a békési roma politikus kerül be a testületbe. Kovács Gusztáv feleségével együtt a békési Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium dolgozói. Nagyobbik lányuk egyetemista Szegeden, angol szakon tanul, a két kisebb gyermek a helyi gimnáziumba jár. Korábban a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselője is volt. Aktív közéleti szereplő, 2003-tól a Fidesz-KDNP aktivistája, 2010-től a Kereszténydemokrata Néppárt egyik békési alelnöke. Megyei képviselőként Békés városért is tenni akar, és a városvezetéssel való szoros együttműködésre törekszik. 
M. A.

A Békési Romák Lapja oldalon megjelenő hírek és vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkeket, a meg nem rendelt kéziratokat jegyzeteket szerkesztve közölje a lap online változatában.





Hirdetés




7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Kac kac, plakát ragasztó!!! Hol képviselő, nem tud fogalmazni? M.A. kell helyette. Egyébként nem a fönőke az M.A. röhely. A bizsut kár fényezni akkor sem lesz nemes fém soha.

    VálaszTörlés
  3. Ez a cikk tök gáz! Még hogy közszerplő, képviselő....Hát nem ott karbantartó hol maga a cikk szerző is tanár. S ugyan abban a "ketesztény" pártban vannak együtt. Ömlengés fényezés javaslom M.A. cikk szerző képviselőnek tüntese ki diszpolgárrá náluk már ugy is ennyi elég hozzá. Langyos a cikk nagyon.

    VálaszTörlés
  4. Egy pár családott már saját kérésre kirugatott és tett fizetés nélkülivé csupán bosszúból mert demokratikus jogával éltek és nem őt támogaták. Ez olyan kerdztény érték és viselkedés. Most meg felhasznál egy tök szerény politiksi tapasztalat hiányos embert a saját céljsira hát mit is mondjak M.A.? Vicc.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. Régi barátság, összekötő barátság. Munkát nem irok mert az abból áll, hogy úgy négy évente rohangál a képviselő céduláival. Szereti a cigányokat?! Talán bár 2004-2008 ig roma tanácsnok volt akkor fontos volt neki a helyi romaság, mondogatta lépten nyomon. Mert nem volt más tárca mint kezdő politikus kaphatott volna. Azóta tudjuk mindez az elfeledet múlt. Mára már se roma tanácsnok se semmi csak a bosszú és az oktatás van. Meg a szlogen "Én szeretem a cigányokat"!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Tényleg tulzó a cik. De bizonyitja az érvényesül ki jól helyezkedik vagy nyal Békés mai vezetésénél. A Kovács család Gusztávja Kdnp, a testvére Lungodromos az apa Mszp s még kitudja a tőbbit....De nekik van igazuk mert igy lehet előre haladni ma. Nem kel hogy elkötelezet légy kellő időbe oda kel csapodni valakihez és müködik minden szépen ha nem ott akor majd amot.

    VálaszTörlés