2015. július 23., csütörtök

Békés megye útjain történt

Forrás:Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
Békés megye útjain történt
Fotó: illusztráció
7 közúti közlekedési balesetben 9-en sérültek meg 2015. július 22-én.
















Hirdetés - bilzol@gmail.com


Gyomaendrődön, a Fő úton 6 óra 15 perc körüli időben egy pótkocsit toló gyalogos kerékpárossal ütközött. A balesetben a bicikli csomagtartóján ülő nő sérült meg, az elsődleges orvosi vizsgálat eredménye szerint 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Lencsési úton 11 óra körüli időben összeütközött két személygépkocsi, az egyik autó vezetője könnyebben megsérült.

Bucsán, a Kossuth utcán 12 óra 30 perc körüli időben személygépkocsi tehergépkocsival ütközött, a személygépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Orosházán, az Eötvös téren 13 óra 45 perc körüli időben egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi személygépkocsival ütközött és 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Dévaványán, a Széchenyi utcában 14 óra 45 perc körüli időben egy személygépkocsi lesodródott az útról és egy lakóház falának ütközött. A jármű vezetője könnyebben megsérült.

Gyulán, a Corvin utca és a Jókai utca kereszteződésében 17 óra körüli időben összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó vezetője 8 napon túl gyógyuló, míg utasa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Sarkadkeresztúr külterületén 19 óra 30 perc körüli időben egy segédmotoros kerékpárral közlekedő fiatalkorú fiú kerékpárossal ütközött. Az elsődleges információk alapján a fiú súlyosan, a kerékpáros nő könnyebben sérült meg.

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának közleménye:



Hirdetés







Hirdetés

Nincsenek megjegyzések: