2019. augusztus 31., szombat

ELSÖPRŐ FIROSZ FÖLÉNY A JELÖLTÁLLÍTÁSBAN

Elsöprő siker!









Elsöprő fölényt mutat a Fiatal Romák Országos Szövetsége (Firosz), a hazai kisebbségi jelöltállításban. Már szorgalmasan gyűjtik a jelölő szervezetek és függetlenként indulók, a kisebbségi önkormányzati választáshoz szükséges aláírásokat.














Hirdetés


Az eddigi adatok szerint a gyűjtésében messze a Firosz a legsikeresebb kisebbségi szervezet. A legfrissebb adatok szerint a Fiatal Romák Országos Szövetsége (Firosz) már több mint ötven százalékon áll, míg a többi szervezet közösen alig érik el az ötven százalékot. A volt nagyok közül mára teljesen szétesett Lungo Drom, vagy a most újra szerveződő MCF sem teljesít úgy, mint korábban.


Elsöprő FIROSZ fölény a jelöltállításban

Nem rég vette kezdetét a 2019-es októberben, esedékes Nemzetiségi Önkormányzati választás kampánya és jelöltállítása. Az ajánlási versenyben már az első napok után a Fiatal Romák Országos Szövetsége (Firosz) szervezete van nagy fölényben, mivel jelöltjeik sorra adják le az ajánlási íveket. Ezzel párhuzamosan a többi kisebbségi erők nagyon le vannak maradva.

Érdekeség még, hogy a kommunikációja a megjelenése a különböző média felületeken, közösségi oldalakon is a Fiatal Romák Országos Szövetsége mutatja a legnagyobb aktivitást. A legtöbb cigány szervezet egyébként a legnagyobb közösségi oldalt használja hírei megosztásaként.

Saját oldala, egységes szervezet megjelenése, hiteles közlése talán csak a Fiatal Romák Országos Szövetségének van.

Lakatos Gyula
Főszerkesztő

www.firosz.hu