2023. szeptember 14., csütörtök

Fején találtuk a szöget

Orsós István
Pár ember bomlasztónak tart, amiért le írom az észre vételeimet és figyelmeztetek! Minden rossz szándék nélkül teszem, akiknek nem tetszik az bizony azokból áll, akik ismét ármánykodva akarják el vinni egy rossz irányba a cigányságot is!












Hirdetés



Nagyon nagy patt helyzetbe kerültünk, ami óriás óvatosságot, megfontoltságot igényel!
NEM A TISZTESSÉGES ÖSSZEFOGÁS ELLEN BESZÉLEK!!
Nagyon sok vonalon elindult egy nagyon összevont "szervezkedés bizonyos emberek" részvételével, ármánykodva .
Nagyon okosan mint a jobb oldali mint a baloldali célszemélyek "elit barátok" óriási köre az Eu felé is mozdulnak erőteljesen a tekintély növelés és a pénz támogatási lehetőség "kihasználása" érdekében!
Jelzem egy alaposan kitervelt nemzetközi polip rendszerben működő szervezkedés kialakulásáról beszélek! Ez sem az emberek megsegítéséről fog szólni, hanem csupán a pénzek lenyúlásáról!! Óriási összegekről szól a fáma és ennek érdekében bizony olyan emberek is meghajoltak, akikre eddig pl én is felnéztem....mert eddig az elhívatottságról, gerincességről ........ jellemvonásokról papoltak, papolnak!!

Orsós István 


Meglovagolják a nyomort a kapcsolataikat, ami nem gond náluk az sem ,hogy milyen politikai nézeteket vall a velük együtt működő:------csak "dőljön a lé"!! Ennek már látható mint videó mint írásos formájában is megtalálhatjátok a közösségi oldalon!
Figyeljetek és látni fogjátok kik és milyen formában fognak hirtelen "megmentőként" fellépni , elő jönni!! NEM RIADNAK VISSZA SEMMITŐL!
A sok "ígérgetés" nagyon csábítóvá fog válni, de kérlek benneteket nagyon óvatosak legyetek !!!Ennek a kialakuló nemzetközi csapatnak is a pénz szerzés a célja ............olyan megállapodásokkal, amik még a büntetlenségüket is garantálni fogja, mivel nagyon alaposan és sok szintű megállapodásokat fognak kötni, aminek már a kivitelezése elkezdődött!! Pedig nagy a baj és nehéz a helyes megoldást és kellő stratégiák ,kiállás nélkül eredményt elérnünk! Figyeljünk és legyünk nagyon körültekintőek!!
Emberek!! Figyeljetek és lássátok mert ismét a bőrünkkel fognak kereskedni!!
Odavigyázzatok!!!
Orsós István


A sajtónyilvánosság szellemében azon írásokat is közöljük, melyek nemfeltétélen ért egyet annak tartalmával a szerkesztőség.



Hirdetés