2024. január 9., kedd

A roma érdekképviselet új fejezete

Sztojka Attila a Cigány Közösségek Szövetségének elnöke 2024 év elején már több megyébe is ellátogatott.












www.ciganykozossegeklapja.blogspot.com




Sztojka Attila a Cigány Közösségek Szövetségének elnöke 2024 év elején már több megyében is ellátogatott. A kormánybiztos fontosnak tartja, hogy személyes kapcsolatot ápoljon a munkatársaival, hogy személyes tapasztalata legyen a megyéket illetően. Igy kerülhetett sor a Heves Nógrád vármegyei, a Hajdú – Bihar és Jász – Nagykun – Szolnok vármegyei illetve a Békés és Csongrád – Csanád vármegyei csoportjaival való személyes találkozóra.

A CIKÖSZ Csongrád-Csanád vármegyei szervezetében dolgozó Rajffai János koordinátornak adott megbízólevelet Sztojak Attila a CIKÖSZ elnöke.



A megbeszélések, tanácskozások a megyei koordinátorokkal, vezetőkkel a jövőről, a cigány közösség érdekében végzendő munkáról, a roma érdekképviselet új fejezetéről szólt. Mind mondta hittel és meggyőződéssel állnak a közös feladatok elé. Mindeközben a CIKÖSZ szervezete egyre népszerűbb országosan is a cigányság körében. A hazai cigányság szakitani szeretne az elmúlt harminc év rossz beidegződésével. A cigányságnak szakmai vezetésre erkölcsileg tiszta és hiteles vezetésre van szüksége. Ezzel összecseng a CIKÖSZ 2024 a roma érdekképviselet új fejezetét kijelentése.

Lakatos Gyula






www.ciganykozossegeklapja.blogspot.com