2024. január 4., csütörtök

Hittel és meggyőződéssel...

Sztojak Attila és Jakus László

Sztojka Attila Cigány Közösségek Szövetségének (CIKÖSZ) elnöke és Jakus László CIKÖSZ alelnöke, 2024 január elején a Borod - Abaúj - Zemplén vármegyei CIKÖSZ vezetőségével és koordinátoraival folytattak  megbeszélést.











www.ciganykozossegeklapja.blogspot.com


A Borsod – Abaúj –Zemplén vármegyei CIKÖSZ vezetőségével és koordinátoraival találkozott Sztojka Attila Kormánybiztos és Jakus László a CIKÖSZ alelnöke.

Hittel és meggyőződéssel a 2024-es év a roma érdeképviselet új fejezetét fogja jelenteni!


Hittel és meggyőződéssel álnak a közös feladatok elé hangoztatta lapunknak Jakus László a CIKÖSZ alelnöke. Ugyanakkor a megbeszélés jó alkalmat szolgált arra, hogy Sztojka Attila a Cigány Közösségek Szövetségének elnöke, Szajkó Cintia és Váradi József részére egy egy megbizólevelet adhatott. Az elnök úr, a megbízáshoz nagy kitartást, erőt és hasznos munkát kívánt a helyi cigány közösség javára. Mint megtudtuk a 2024-es év a roma érdeképviselet új fejezetét fogja jelenteni!




Ennek a törekvésnek a termékeként jelentették be az országosan is egyedül álló kezdeményezés, mely kezdeményezésnek köszönhetően egy országos cigány weblapot hoztak létre Cigány Közösségek Lapja néven. Célja a cigány közösségek informálása, a cigány szervezetek bemutatásán felül a vármegyei és települési önkormányzatok munkájának bemutatása is. Illetve a cigány közösségek számára szeretnének média megjelenési felületet biztositani az országosan is egyedülálló kezdeményezéssel.

Lakatos Gyula