2014. június 2., hétfő

Ez a nap valóban a legkisebbeké volt

Ez a nap valóban a legkisebbeké volt
- Fotó: Lakatos Gyula





2014.06.01- én vasárnap A Békési székhelyű Te – Érted Egyesület a Békéscsabai TÉMA egyesülettel karöltve Békés Dánfokon az egyesületek tagjainak és meghívott hátrányos helyzetű gyermekeknek. 

















Hirdetés


2014.06.01- én vasárnap A Békési székhelyű Te – Érted Egyesület a Békéscsabai TÉMA egyesülettel karöltve Békés Dánfokon az egyesületek tagjainak és meghívott hátrányos helyzetű gyermekeknek gyermeknapot tartottak. A programon meghívás alapján lehetett részt venni. A kilátogató gyermekeket többek között ugrálóvár, lovaglás, arcfestés, íjászat, lövészet, egész napos sportvetélkedők sora várta. A kilátogatókat ezen felül reggeli, egész napos ingyen édességek és egy finom tyúkos káposzta várta ebédre a Kira étterem dolgozói jóvoltából. Akinek ez nem volt elég a két szervezet kemencében sütött előre bepácolt csirke húsokat mindenki számára. Érdekesség, hogy Vésztőről és Dobozról is érkeztek a programra.

A szervezők céljáról Antóni Gyula, a Te – Érted egyesület elnöke elmondta, a céljuk az volt, hogy az egész család együtt tölthesse ezt a napot közös játékkal főzéssel, meglepetés ajándékokkal a friss levegőn, a családok apraja nagyja együtt legyen kötetlenül beszélgessenek, sétáljanak és étkezzenek a szép természeti környezetben melyet Békésen Dánfok nyújtott a kilátogató családok részére.
Lakatos Gyula






































Ez a nap valóban a legkisebbeké volt
- Fotók: Lakatos Gyula
Hirdetés



Hirdetés